De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Boerenbrood met geitenkaas en vijgen

Pureer de geitenkaas en de crème fraîche met de staafmixer tot een gladde geitenkaascrème. Breng op smaak met versgemalen peper. Snijd het brood in plakken.

10 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Boerenbrood met geitenkaas en vijgen

Bereidingswijze

Pureer de geitenkaas en de crème fraîche met de staafmixer tot een gladde geitenkaascrème. Breng op smaak met versgemalen peper. Snijd het brood in plakken. Snijd de vijgen in parten. Verdeel de geitenkaascrème over het boerenbrood. Verdeel de vijgen over de geitenkaascrème en lepel de honing eroverheen.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.