De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Avocado gevuld met coquilles, met Langosta Criolla en Chayotessalade

Laat je verrassen door deze door deze heerlijke veelzijdige voorgerechtjes!

60 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Avocado gevuld met coquilles, met Langosta Criolla en Chayotessalade

Bereidingswijze

Avocado gevuld met coquilles
Maak de coquilles schoon. Pers de limoenen uit. Pluk en hak de koriander grof. Snijd de rode peper fijn. Meng de coquilles met limoensap, koriander, rode peper en olie en breng op smaak met zout en peper. Marineer de coquilles circa 30 minuten in de koelkast. Snijd de avocado’s doormidden, verwijder de pit en hol de avocado’s uit met een parisienneboor. Bewaar de uitgeholde avocado’s. Meng de avocadobolletjes met de coquilles en schep de salade in de avocadoschil.

Langosta Criolla
Breng water met zout aan de kook en kook de kreeften in circa 10 minuten gaar. Maak ze schoon en snijd het vlees in grove stukken. Pel en snipper de ui. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika fijn. Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de tomaten in stukjes. Vijzel de rawit. Pluk en snijd de koriander grof. Verhit olie in een pan en fruit de ui, knoflook en paprika. Voeg de tomatenpuree toe en ontzuur circa 5 minuten. Voeg de kreeft en laurierblad toe en laat op laag vuur circa 5 minuten sudderen. Blus af met sherry. Voeg de rawit, worcestersaus en koriander toe laat nog circa 5 minuten sudderen. Snijd de limoen in 4 partjes. Serveer met brood en limoen.

Chayotessalade
Breng water met zout aan de kook. Kook de chayotes in circa 25 minuten gaar. Laat ze uitlekken en circa 5 minuten afkoelen. Halveer de chayotes, snijd de helften in 4 repen en leg ze in de koelkast. Hak de rode peper fijn. Pel en snijd de ui in dunne ringen. Meng olie, azijn, peper en oregano en breng op smaak met zout. Breng de chayotes op smaak met de dressing en garneer met ui.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.