De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Amandel-bramentaart

45 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Amandel-bramentaart

Bereidingswijze

Frangipane
Maal het amandelschaafsel met de suiker, ei en de boter in het bakje van de staafmixer tot een smeuïge massa.

Bodem
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Leg de bladerdeegplakken op elkaar en rol uit tot een vierkant van 40x40 centimeter. Vet de taartvorm in en bekleed met het bladerdeeg. Prik gaatjes in de bodem. Verdeel de frangipane over de bodem. Bak de taart in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Laat de bodem afkoelen.

Topping
Meng de roomkaas met de poedersuiker. Rasp de schil van de citroen en voeg de helft toe aan de roomkaas. Verdeel de topping over de frangipane. Verdeel de bramen over de topping. Meng de resterende citroenrasp met de suiker en bestrooi de taart ermee. Bestuif met poedersuiker.

In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken. Hij tovert de heerlijkste zoete en hartige gerechten uit de oven, waar je zeker van zult watertanden. Rudolph weet precies hoe je de meest oogstrelende creaties maakt, en binnenkort zul jij met zijn hulp ook de show stelen met prachtige taarten, of je gezin verwennen met de lekkerste broodjes en hartige taarten. 

Bekijk de nieuwe afleveringen van Rudolph's Bakery, elke werkdag 15.00 uur op 24Kitchen, kanaal 24!

Rudolph's Bakery

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.