Overslaan en naar de inhoud gaan
Registreer in 1 minuut

De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24Kitchen homepage
  • Recepten
  • Populair
  • Thema's
    • 1. Airfryer-recepten
    • 2. Makkelijke recepten
    • 3. Lasagne-recepten
    • 4. Spitskool-recepten
    • 5. Traybake-recepten
    • 6. Kip-recepten
24K op TV

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in

Bewaarde recepten

Met een account kan je recepten bewaren bij je favorieten. Log in om bewaarde recepten te bekijken of maak een account aan.

  • Inloggen
  • Account aanmaken

Mijn 24Kitchen

  • Account aanmaken

    Direct profiteren van de voordelen van een account? Meldt je aan in 3 eenvoudige stappen.

    Registreren
  • Inloggen

    Log in om jouw bewaarde recepten en je persoonlijk weekmenu te bekijken.

    Log in
  1. Home
  2. Populair
  3. Roux
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
oostenrijk banner receptbeeld van © Jannes Drop
De Smaken van Oostenrijk

Roux

De basis van koken
Roux

Roux is een bindmiddel dat je gebruikt om soepen en sauzen te binden. Het bestaat uit een vetstof, zoals boter, en bloem. In een simpele roux gebruik je gelijke delen vetstof en bloem. Laat een roux altijd gelijkmatig en langzaam doorgaren zodat de bindkracht zo groot mogelijk wordt.

Roux

Ook interessant

  • Kippenragout

    Deze pasteitjes met kippenragout uit Lekker Feestelijk! zijn leuk en makkelijk om zelf te maken.

    voorbereidingstijd 45 min
    wachttijd 15 min
    average score: 5

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Jet van Nieuwkerk
    Jet van Nieuwkerk

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Aspergesoep

    Verse aspergesoep maken met witte asperges? Supereenvoudig. Rudolph deelt zijn tip om 'm extra romig te maken én welke kruiden je het best kunt gebruiken.

    voorbereidingstijd 25 min
    average score: 4

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Rudolph van Veen
    rudolph portret

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  • Franse uiensoep

    Lekker en erg makkelijk: zelf Franse uiensoep maken. Wil jij deze soep snel op tafel zetten? Maak dan dit recept van 24Kitchen's chef Hugo Kennis.

    voorbereidingstijd 15 min
    wachttijd 30 min
    average score: 3,8

    Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.

    Een recept van Hugo Kennis
    Hugo Kennis de Brigade

    Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.

  1. 6 x de lekkerste zoete baksels
  2. Pompoenpitten roosteren? Dit is hoe je dat doet
  3. Moet ik aardbeien in de koelkast bewaren?
  4. Zo bak je kip heerlijk mals en sappig
  5. Rucola: deze heerlijke gerechten kun je er mee maken
  6. Wetenschapper: zo manipuleer je jouw eten zodat je sneller vol zit
  7. Dit is het verschil tussen ontbijtspek en bacon
  8. Drink jij melk uit de supermarkt? Let dan hierop
  9. Van deze groente verwacht je niet dat er veel koolhydraten in zitten
  10. Is spelt écht zo gezond? Keuringsdienst van Waarde zocht het uit
  11. Voedingsexpert geeft tips over vleesvervangers
  12. Dit zijn onze 'geheime' tips voor de lekkerste quiche
  13. Een paar dingen die je waarschijnlijk nog niet wist over kauwgom
  14. 5 x gezonde voordelen van zoete aardappel (+ recepten)
  15. Wauw! Deze 8 tosti-recepten wil je maken
  16. Heerlijke variaties op thee om zelf te maken
  17. 8 x recepten voor een doordeweekse dag
  18. 5 x de lekkerste recepten voor wentelteefjes
  19. Hoelang moeten groenten koken?
  20. Wat is het verschil tussen bladerdeeg en filodeeg?

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.
Logo 24Kitchen
  • YouTube (externe link)
  • Tiktok (externe link)
  • Facebook (externe link)
  • Instagram (externe link)
  • Recepten
  • Thema's
  • Populair
  • Contact
  • TV Gids
  • TV Aanbieders

Nu & straks op TV

  1. 17:05 - 17:25
    Wat Eten We Vandaag? Specials
    (Nu op tv)
  2. 17:25 - 17:30
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  3. 17:30 - 18:00
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  4. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  5. 18:30 - 19:00
    Late Nite Eats
    (Nu op tv)
  6. 19:00 - 20:00
    The F Word
    (Nu op tv)
  7. 20:00 - 20:30
    Late Nite Eats
    (Nu op tv)
  8. 20:30 - 21:00
    Late Nite Eats
    (Nu op tv)
  9. 21:00 - 22:00
    Come Dine with Me: The Professionals
    (Nu op tv)
  10. 22:00 - 22:55
    Gordon Ramsay: Uncharted 3
    (Nu op tv)
  11. 22:55 - 23:55
    Michel Roux's French Country Cooking 2
    (Nu op tv)
  12. 23:55 - 00:55
    Ainsley's Fantastic Flavours
    (Nu op tv)
  13. 00:55 - 02:05
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  14. 02:05 - 02:30
    Everyday Gourmet Sweet Edition
    (Nu op tv)
  15. 02:30 - 02:55
    Everyday Gourmet Sweet Edition
    (Nu op tv)
  16. 02:55 - 03:20
    Everyday Gourmet Sweet Edition
    (Nu op tv)
  17. 03:20 - 03:50
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  18. 03:50 - 04:15
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  19. 04:15 - 04:40
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  20. 04:40 - 05:10
    Favourites By
    (Nu op tv)
  21. 05:10 - 05:20
    Wat Eten We Vandaag? Specials
    (Nu op tv)
  22. 05:20 - 05:30
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  23. 05:30 - 05:45
    De Brigade: Disney Princess
    (Nu op tv)
  24. 05:45 - 05:55
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  25. 05:55 - 06:00
    Wokking Lekker
    (Nu op tv)
  26. 06:00 - 06:30
    Favourites By
    (Nu op tv)
  27. 06:30 - 06:50
    Late Nite Eats
    (Nu op tv)
  28. 06:50 - 07:05
    Lekker Snel!
    (Nu op tv)
  29. 07:05 - 07:20
    Wat Eten We Vandaag?
    (Nu op tv)
  30. 07:20 - 07:40
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  31. 07:40 - 07:50
    Wat Eten We Vandaag? Specials
    (Nu op tv)
  32. 07:50 - 08:15
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  33. 08:15 - 08:40
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  34. 08:40 - 09:05
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  35. 09:05 - 09:30
    Malaysia Gourmet with Justine Schofield
    (Nu op tv)
  36. 09:30 - 09:50
    Dagelijkse Kost
    (Nu op tv)
  37. 09:50 - 10:20
    Everyday Gourmet Sweet Edition
    (Nu op tv)
  38. 10:20 - 10:50
    Rudolphs Winterklassiekers
    (Nu op tv)
  39. 17:00 - 17:20
    Lekker Snel
    (Nu op tv)
  40. 17:20 - 17:30
    Wat Eten We Vandaag? Specials
    (Nu op tv)
  41. 17:30 - 18:00
    Mary's Kitchen Crush
    (Nu op tv)
  42. 18:00 - 18:30
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  43. 18:30 - 19:00
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
  44. 19:00 - 19:35
    Loïc Tussen 2 Vuren
    (Nu op tv)
  45. 19:35 - 20:10
    SOS Piet XL
    (Nu op tv)
  46. 20:10 - 20:40
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  47. 20:40 - 21:10
    Food Trail: South Africa
    (Nu op tv)
  48. 21:10 - 22:05
    Eva Longoria: Searching for Mexico
    (Nu op tv)
  49. 22:05 - 23:30
    Remarkable Places to Eat
    (Nu op tv)
  50. 23:30 - 23:55
    Eveline's Asian Favourites
    (Nu op tv)
  51. 23:55 - 00:25
    Miljuschka Masterclass Kerst Editie
    (Nu op tv)
Naar de TV-gids
  • Privacybeleid
  • VK en EU privacyrechten
  • Cookiebeleid
  • Gebruiksvoorwaarden
C