De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Joël Broekaert

Chef
Specialiteiten
Restaurants fileren
Inspiraties
Antony Bourdain en Harold McGee
Favoriete ingrediënten
Roodflora-kaas en cabernet franc
Favoriete recept
Alles behalve stamppot
Joel Broekaert

Waar kan je mij van kennen?

Ik ben restaurantrecensent en culinair journalist. Ik schrijf tweewekelijks voor NRC over restaurants en heb meerdere boeken geschreven waaronder Proefles, over de wetenschap achter smaak en proeven, en De Wereldgeschiedenis in Twaalf Bonen. Verder ben ik gulzig en eet ik heel graag  in geweldige restaurants in binnen- en buitenland, maar sta ik net zo lief met mijn poten in de modder om exotische ingrediënten te vangen. 

 Welke programma’s heb ik gemaakt voor 24Kitchen?

Voor 24Kitchen ben ik naar Oostenrijk afgereisd om daar de gastronomische scene te verkennen. Michelin heeft voor het eerst in 15 jaar weer sterren uitgedeeld in Oostenrijk. Met een aantal van die sterrenchefs ben ik op pad gegaan om de restaurant-scene in 'hun' stad te ontdekken.  

Mijn programma's

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.