Programma Sara La Fountain / Baking with Sara

Miniatuurvoorbeeld

Chef-kok Sara La Fountain werd geboren in Santa Barbara (Californië), maar groeide grotendeels op in Finland. Ze heeft een grote passie voor de moderne Finse keuken en verblijft regelmatig in haar appartement in Helsinki, de huidige hotspot van de Scandinavische kookkunst. In seizoen 1 toont Sara la Fountain waarom Scandinavisch eten zoveel meer is dan alleen zure haring en roggebrood. Vanuit haar eigen appartement in Helsinki tovert ze traditionele klassiekers om in hedendaagse trendy gerechten, zoals warme gerookte eland-steak.

Sara is gek op de klassieke Finse taarten en gebak, zoals de Runebergintorttu, een gebakje met amandelen, vanille en rum, en Bebee-leivos, cakejes gevuld met jam en roze icing. Baking with Sara is het tweede seizoen van Sara La Fountain en daarin laat ze zien hoe makkelijk en leuk het is om Finse traditionele taarten en gebakjes te maken.

Het weekend van 18 en 19 april zie je de marathon van Sara La Fountain. Zaterdag vanaf 10.00 uur en zondag vanaf 12.00 uur.

Helaas hebben wij geen toestemming om de recepten van de buitenlandse chefs op onze website te plaatsen.