Hugo Kennis ken je van zijn 24Kitchen-programma Smaakpupillen. Samen met Jasper en Marius Gottlieb vormt hij De Worsten van Babel: een berucht kooktrio dat een online kookprogramma maakt en culinaire theatershows opvoert. Je zou de jongens kunnen kennen als acteurs, bijvoorbeeld uit de serie Spangas, maar het zijn vooral drie goede vrienden die ontzettend van eten houden. Hun performance-kwaliteiten worden desalniettemin keer op keer in de strijd gegooid tijdens de 24Kitchen Food Truck Challenge om het publiek te overtuigen hun kookkunsten te komen proeven.

De jongens hebben een programma, genaamd De Worsten van Babel op de Camping. Tijdens dit programma trekken De Worsten van Babel gedurende de zomerperiode het land in om te laten zien dat koken op de camping echt niet saai hoeft te zijn. De jongens rijden elke week met hun caravan naar de meest uiteenlopende campings waar ze op zoek gaan naar ingrediënten voor hun avondmaal. Wanneer ze voldoende ingrediënten hebben verzameld gaan ze aan de slag om er een origineel en smakelijk campingmaaltje van te maken. Op elke camping verzamelen De Worsten de ingrediënten voor een gerecht bij de gasten, in ruil voor een plekje aan tafel. 

Ook zijn Hugo, Jasper en Marius te zien in de serie De Worsten van Babel. De chefs nemen ons 10 weken mee op een culinaire roadtrip door Europa. De Worsten van Babel zijn de uitdaging aangegaan om zonder geld, al kokende en klussende, aan te komen op hun einddoel in Spanje: een reservering in een van de beste restaurants ter wereld: Mugaritz van chef Andoni Aduriz. Er zijn twee dingen die vast staan: ze hebben een foodtruck om mee door Europa te reizen en ze hebben een reservering in het restaurant.

Onderweg ontdekken ze de lokale cultuur en bijbehorende gerechten. Om geld te verdienen voor hun reis gaan ze koken en werken voor de locals op de plekken die ze aandoen: op straat, met privé diners, op markten, op een camping bbq, een verjaardag. Alles moet uit de kast gehaald worden om geld en benzine te verdienen. Om te weten wat de lokale bewoners lekker vinden moet er wel gezocht worden naar mooie ingrediënten en recepten. Lukt het ze om binnen de tijd de reis af te leggen?