Verwarm de oven voor op 180 °C. Leg de baars in het midden op een vel bakpapier en breng op smaak met zout en peper. Let erop dat het bakpapier circa 3 cm aan elke kant uitsteekt. Pel de ui en snijd de ui in halve ringen. Pel en hak de knoflook fijn. Pers een citroen. Snijd de andere citroen in partjes en leg opzij als garnering. Pluk de blaadjes van de basilicum en hak ze fijn. Snijd de olijven in kleine stukjes. Verdeel de laurierblaadjes, ui, knoflook, basilicum, citroensap en olijven over de pakketjes. Besprenkel de vis met olijfolie, vouw het bakpapier een paar keer dubbel en sluit het pakketje luchtdicht af. Herhaal dit voor alle vispakketjes. Bak de pakketjes circa 15 minuten in de oven.
Salade met walnoten
Pel en snipper de ui. Snijd de tomaten en groene pepers
fijn. Pluk de blaadjes van de peterselie en hak fijn. Verbrokkel de walnoten tot
kleine stukjes met je handen. Meng in een kom granaatappelsiroop, olijfolie,
zout en peper met elkaar. Meng de groente met de dressing. Leg de groente op de
sla en strooi er de walnoten overheen.
Serveren
Maak het pakketje open op een bord, garneer met takjes peterselie, partjes
citroen en serveer met de salade met walnoten.
0 reacties