De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

vegetarische gevulde paprika’s

Gevulde paprika’s zijn altijd een goed idee. Een vegetarische variant al helemaal. Door de gorgonzola kom je aan smaak helemaal niks tekort.

45 min (voor)bereidingstijd
Vegetarische gevulde paprika’s

Een recept van

Bereidingswijze

Stappenplan

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snijd het brood in grove stukken en laat het weken in de melk. Knijp de overtollige melk uit het brood en doe het in een kom.

  3. Hak de olijven fijn. Verkruimel de Gorgonzola BOB. Pluk de blaadjes van de munt.

  4. Voeg de eieren, fijngehakte olijven, kappertjes, verkruimelde Gorgonzola, pijnboompitten en munt toe aan de kom. Breng op smaak met zout en peper. Roer goed door tot een glad mengsel is verkregen.

  5. Snijd de paprika’s in door de helft en verwijder de zaadlijsten. Vul de helften met het broodmengsel.

  6. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Doe de gevulde paprika’s in de schaal. Besprenkel met wat olijfolie.

  7. Bak de gevulde paprika’s voor 30 minuten of tot ze gaar en goudbruin zijn.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker