De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

tuna melt

Tuna melt is goed onderweg om een échte lunchklassieker te worden. Bibi deelt haar tips om de allerbeste variant ooit te maken. 

10 min voorbereidingstijd
Tuna melt

Een recept van

Bibi Loomans

Bibi Loomans

"Tuna melt kan je makkelijk naar een hoger niveau tillen. Met een rode ui, tomaat en wat kappertjes is dit al gauw gedaan. Mijn persoonlijke favoriet? De pittige variant van dit recept met gochujang en kimchi."

Bereidingswijze

Tuna melt

  1. Verwarm een grillpan op het vuur.

  2. Verdeel de tonijnsalade over de helft van de boterhammen en strooi hier de kaas over.

  3. Optie 1: Verdeel plakjes tomaat, uienringen en de kappertjes over de boterhammen.

  4. Leg de andere helft van het brood daar weer op en grill aan beiden kanten in de grillpan tot de tuna melt krokant is en de kaas is gesmolten.

Tonijnsalade

  1. Schep de uitgelekte tonijn in een kom. Voeg hier de mayonaise aan toe en breng op smaak met peper en zout.

  2. Optie 2: Meng de kimchi en gochujang door de tonijnsalade voor een pittige variant.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker