De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Sajoer Tjampoer van Oma Lotje

Pel en snijd de uien en knoflook fijn. Dop de sperzieboontjes en snijd ze circa 3-4 cm lang. Snijd de koolrabi in even grote langwerpige stukjes. Verhit een pan met olie en boter en fruit de uien kort en voeg daarna de knoflook, limoenbladeren en salambladeren toe.

75 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Sajoer Tjampoer van Oma Lotje

Bereidingswijze

Pel en snijd de uien en knoflook fijn. Dop de sperzieboontjes en snijd ze circa 3-4 cm lang. Snijd de koolrabi in even grote langwerpige stukjes. Verhit een pan met olie en boter en fruit de uien kort en voeg daarna de knoflook, limoenbladeren en salambladeren toe. Snijd de lomboks en tomaat fijn en voeg toe samen met de trassi. Laat even pruttelen en voeg dan de kokosmelk, het bouillonblokje en een scheut water toe. Kneus de sereh en voeg toe met de boontjes en maïskorrels. Snijd de petehbonen door de helft en voeg toe. Snijd de tartaar in stukjes en voeg toe met de koolrabi, garnalen en bamboescheuten. Laat het gerecht circa 45 minuten sudderen.

Serveren
Serveer de Sajoer Tjampoer met gekookte rijst en andere Indische gerechten.

Dit geliefde 24Kitchen-programma met chefkok Danny Jansen is terug van weggeweest! Ook in dit seizoen kookt hij met de leukste oma's, en deze keer ook een opa, de lekkerste familierecepten.

 

ZOADK-ART

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.