Stappenplan
-
Breng een pan water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Laat de wokgarnalen in een ruime kom met water ontdooien. Giet af en dep droog.
-
Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de rode peper fijn.
-
Verwijder de uiteindes van de sugarsnaps en snijd de broccoli in kleine roosjes. Schil de winterpeen met een dunschiller en snijd in blokjes.
-
Verhit olijfolie in een wokpan en fruit de knoflook en de rode peper voor 1 minuut. Voeg de winterpeen toe en bak deze 3 tot 4 minuten mee.
-
Voeg vervolgens de sugarsnaps en broccoli toe en bak 2 minuten mee.
-
Voeg de currypasta toe. Bak voor 1 minuut mee en schenk de kokosmelk erbij. Laat de curry 4 tot 5 minuten zachtjes sudderen.
-
Voeg de wokgarnalen toe aan de curry en laat zo'n 4 tot 5 minuten zachtjes meegaren.
-
Breng de curry op smaak met het sap van de limoen. Garneer het gerecht met koriander en seroendeng. Serveer met de rijst.
0 reacties