Pel en snipper de ui. Pel
en snijd de knoflook fijn.
Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en
knoflook. Schil en snijd de winterpeen in blokjes. Halveer de paprika in de
lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes van dezelfde
grootte als de winterpeen. Voeg de winterpeen en paprika toe aan de pan met ui
en knoflook en bak circa 5 minuten mee.
Snijd de salami in blokjes, voeg toe aan de pan met
groente en bak circa 2 minuten mee. Voeg de boerenkool toe en roer goed door.
Schenk de runderbouillon erbij en breng de soep aan de kook. Voeg de farfalle
toe en kook de farfalle, in de bouillon, gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Breng de soep op smaak met versgemalen peper en
rasp de pecorino erover.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
mediterrane boerenkoolsoep
20 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma Verstip
Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties