De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Karni stobá (gestoofd vlees)

120 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Karni stobá (gestoofd vlees)

Bereidingswijze

Snijd het vlees in blokjes en bestrooi met gemalen komijn en laat gedurende 15 minuten marineren. Snijd de kousenband in kleine stukjes van 2 cm. Pel de ui en knoflook en snijd in grove stukken. Snijd de Madame Jeanette in 6 stukken. Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees in 10 minuten aan.

Voeg de uien, knoflook, ketjap, tomatenpuree en Madame Jeanette toe. Roer goed door en voeg water toe tot het vlees net ondergedompeld is. Sluit de pan af met een deksel.

Kook het vlees in 90 minuten gaar en roer af en toe om. Voeg, als het nodig is, water toe. Voeg na 80 minuten de kousenband toe en laat meekoken. Breng op smaak met zout en peper.

Serveer met salade tomaat en radijs.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.