De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

geroerbakte grote garnalen

Een heerlijk en eenvoudig Aziatisch gerecht met grote garnalen!

20 min kooktijd
Geroerbakte grote garnalen

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Pel en snijd de ui en knoflook fijn. Halveer de rode peper, verwijder de zaadjes en snijd de peper in halve ringen. Snijd de paksoi in repen en rasp de limoen. Verhit olie in een wok en bak de garnalen op hoog vuur om en om goudbruin en haal ze uit de wok. Verhit opnieuw een scheut olie in de wok en bak de paksoi, ui, knoflook, peper, limoenrasp en currypasta circa 4 minuten. Blus af met de kokosmelk en voeg de garnalen toe. Laat de kokosmelk inkoken.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker