De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Gegrilde sardientjes en gamba’s met koriander-citroenolie

Verwarm de grillpan voor. Halveer de citroen, verwijder het vruchtvlees en snijd de schil fijn. Pureer de citroenschil met de olijfolie, zout en peper. Maak de sardientjes en gamba's schoon en marineer ze met de helft van de citroenolie. Pureer de rest van de olie met de koriander.

30 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Gegrilde sardientjes en gamba’s met koriander-citroenolie

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan voor.
Halveer de citroen, verwijder het vruchtvlees en snijd de schil fijn. Pureer de citroenschil met de olijfolie, zout en peper.
Maak de sardientjes en gamba's schoon en marineer ze met de helft van de citroenolie. Pureer de rest van de olie met de koriander.
Grill de sardientjes en gamba’s. Maak de radijsjes schoon en halveer ze. Snijd de lente-ui fijn.
Maak een salade van de radijsjes, lente-uitjes en wat van de korianderolie. Serveer de resterende korianderolie bij de gegrilde Sardientjes en gamba's.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.