De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

bojo cheesecake

240 min voorbereidingstijd
25 min kooktijd
Bojo cheesecake

Een recept van

Meal You Should Kauw

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Bojo

  • Week de rozijnen circa 3 uur in de rum.
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Schil en rasp de cassave.
  • Smelt de boter in een pan.
  • Laat de rozijnen uitlekken.
  • Meng in een kom de rozijnen, geraspte cassave, kokosrasp, suiker, melk, gesmolten roomboter, amandel- en vanille-extract, maïzena, kaneelpoeder en de kokosmelk. Meng tot een glad beslag.
  • Voeg toe en roer goed door.
  • Schenk het beslag in het bakblik.
  • Bak de bojo in de oven circa 20 minuten. 

Roomkaasbeslag

  • Draai de oven terug naar 170 °C.
  • Houd wat frambozen achter. Meng in een kom de roomkaas met de suiker, eieren en vanille-extract. Voeg de frambozen toe.
  • Giet het roomkaasbeslag op de bojo in het bakblik.
  • Verdeel de resterende frambozen over het roomkaasbeslag.
  • Bak de cheesecake in de oven circa 40 minuten.

De 24Kitchen Food Truck Challenge is terug! In de zomer van 2018 kijk je naar het derde en nieuwste seizoen, met gloednieuwe teams, locaties én nog veel meer lekkere gerechten in seizoen 1 en 2. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker