Bojo
- Week de rozijnen circa 3 uur in de rum.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Schil en rasp de cassave.
- Smelt de boter in een pan.
- Laat de rozijnen uitlekken.
- Meng in een kom de rozijnen, geraspte cassave, kokosrasp, suiker, melk, gesmolten roomboter, amandel- en vanille-extract, maïzena, kaneelpoeder en de kokosmelk. Meng tot een glad beslag.
- Voeg toe en roer goed door.
- Schenk het beslag in het bakblik.
- Bak de bojo in de oven circa 20 minuten.
Roomkaasbeslag
- Draai de oven terug naar 170 °C.
- Houd wat frambozen achter. Meng in een kom de roomkaas met de suiker, eieren en vanille-extract. Voeg de frambozen toe.
- Giet het roomkaasbeslag op de bojo in het bakblik.
- Verdeel de resterende frambozen over het roomkaasbeslag.
- Bak de cheesecake in de oven circa 40 minuten.
0 reacties