24Kitchen maakt gebruik van cookies
Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van 24Kitchen. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord
advertisement

Cook it Forward

Nieuw op 24Kitchen is Cook it Forward: een programma waarin presentatrice Miljuschka Witzenhausen elke dag een gerecht kookt voor iemand die dat verdient. Aan het einde van elke aflevering geeft de gast van die dag het stokje weer door aan iemand anders, en zo ontstaat een cirkel van de meest uiteenlopende gasten en gerechten.

Voor elke gast maakt Miljuschka een gerecht, bestaande uit ingrediënten waar ze gek op zijn. Denk aan een pasta carbonara met chocolade en eend, een gezonde roti en een goddelijk toetje met chocolademousse en Kinder Bueno.

Wie er in Miljuschka's keuken verschijnen verklappen we nog niet, maar we kunnen wel alvast een tipje van de sluier geven. Zo is de eerste een culinaire foodblogger uit Groningen, geniet je later in de week van de grapjes van iemand met een killer body en kookt Miljuschka met een knappe man die bekend is van Expeditie Robinson, maar tegelijkertijd jarenlang in de keuken van een restaurant werkte én tevens muzikant is.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan vanaf 21 november elke werkdag om 18:00 naar Cook it Forward op 24Kitchen!

Nieuwe recepten