De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

mexicaanse maïssalade

15 min kooktijd
Mexicaanse maïssalade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in kleine stukjes. Halveer de limoen en knijp het sap eruit. Meng de peper, limoensap, olie en oregano en breng op smaak met zout en peper. Pel en snipper de ui. Snijd de komkommer en tomaten in reepjes. Verwijder de schil en de pit van de avocado en snijd de avocado in repen. Meng de ui, komkommer, tomaten, avocado en maïs met elkaar en breng op smaak met de dressing. Garneer met de peterselie.

Mexico

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker