De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

makkelijke couscoussalade

Deze salade is niet alleen een lust voor het oog. Het is ook nog eens lekker en gezond.

20 min kooktijd
Snel met Miljuschka couscoussalade

Een recept van

Miljuschka Witzenhausen

miljuschka witzenhausen aan de kust

Tover een feest op tafel met deze kleurrijke couscoussalade.

Bereidingswijze

Ingelegde rode ui

  1. Snijd de rode ui in dunne reepjes en marineer in de rode-wijnazijn. 

Couscoussalade

  1. Maak de sinaasappel schoon en snijd in partjes. Plet de korianderzaad fijn in de vijzel. Hak de zongedroogde tomaten fijn. Snijd de bieslook fijn. Verkruimel de feta. 

  2. Kook de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Rooster de cashewnoten goudbruin en hak grof.

  4. Meng de olie met het korianderzaad, zongedroogde tomaten, bieslook, honing en citroensap in een grote mengkom.

  5. Voeg de couscous, sinaasappelpartjes en babyspinazie toe de grote kom en meng alles goed door. Breng op smaak met zout en peper. Laat 5 minuten trekken.

  6. Verdeel de couscoussalade over diepe borden. Garneer met de feta en ingelegde ui. 

    BEKIJK HIER ALLE ANDERE RECEPTEN VAN SNEL MET MILJUSCHKA: FRISSE START

Het nieuwe jaar is van start en de goede voornemens komen weer ter sprake. In "Snel met Miljuschka: Frisse start" maakt Miljuschka de snelste, lekkerste en gezondste recepten om jouw jaar goed te beginnen.

Snel met mil frisse start

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker