De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

lauwwarme spitskoolsalade

25 min kooktijd
Lauwwarme spitskoolsalade

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Kook de penne volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Snijd de spitskool in vieren en verwijder de kern. Snijd de spitskool in reepjes. Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in vieren. Verhit een scheut olie in een pan en bak de paddenstoelen circa 5 minuten.
Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn. Pluk en hak de peterselie fijn. Voeg de ui en knoflook toe en bak circa 2 minuten mee. Roer de spitskool en de peterselie erdoor en bak circa 5 minuten mee. Haal de pan van het vuur en roer de penne erdoor. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Snijd de tomaatjes in reepjes en meng met de mayonaise. Voeg, indien nodig, een scheutje water toe tot de gewenste dikte.

Serveer de tomatenmayonaise bij de lauwwarme spitskoolsalade.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker