Tip: Je kunt de repen voorbereiden en tot gebruik circa een week bewaren in de koelkast.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
chocolade-havermoutreep
40 min voorbereidingstijd
20 min kooktijd
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Een recept van
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rasp de sinaasappel op een fijne rasp. Pel de banaan en leg deze samen met de sinaasappelrasp, pindakaas, ei, honing en boter in het bakje van de staafmixer. Draai dit tot een pasta. Spatel hier pinda’s, hazelnoten en havermout doorheen. Duw dit stevig aan in een cakeblik. Bak circa 25 minuten in de oven en laat afkoelen. Laat de chocolade au bain-marie smelten. Schenk de chocolade in de ovenschaal en bedek de havermoutreep ermee. Laat de chocolade niet te lang uitharden, maar snijd er direct 8 repen uit. Zet de ovenschaal met de repen in de koelkast om uit te harden.
Tip: Je kunt de repen voorbereiden en tot gebruik circa een week bewaren in de koelkast.
Tip: Je kunt de repen voorbereiden en tot gebruik circa een week bewaren in de koelkast.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Reacties op het recept
Meld je aan en praat mee
Deel je ervaring of tips met ons en praat mee met andere 24kitchen fans.
0 reacties