De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

chocolade-havermoutreep

40 min voorbereidingstijd
20 min kooktijd
Chocolade-havermoutreep

Een recept van

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Rasp de sinaasappel op een fijne rasp. Pel de banaan en leg deze samen met de sinaasappelrasp, pindakaas, ei, honing en boter in het bakje van de staafmixer. Draai dit tot een pasta. Spatel hier pinda’s, hazelnoten en havermout doorheen. Duw dit stevig aan in een cakeblik. Bak circa 25 minuten in de oven en laat afkoelen. Laat de chocolade au bain-marie smelten. Schenk de chocolade in de ovenschaal en bedek de havermoutreep ermee. Laat de chocolade niet te lang uitharden, maar snijd er direct 8 repen uit. Zet de ovenschaal met de repen in de koelkast om uit te harden.

Tip: Je kunt de repen voorbereiden en tot gebruik circa een week bewaren in de koelkast.

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker