De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books
24K op TV

Bagel met zelfgemaakte tonijnsalade, cornichons en rode ui

15 min. voorbereidingstijd
Direct naar recept
Bagel met zelfgemaakte tonijnsalade, cornichons en rode ui

Bereidingswijze

  • Giet het blikje tonijn af en laat goed uitlekken.
  • Hak de kruiden fijn. Hak de cornichons fijn. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en  snijd de paprika in kleine blokjes.
  • Meng alles met de kwark tot een smeuïge massa. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Pel en snijd de rode ui in fijne halve ringen.
  • Snijd de bagels open en besmeer de bodems met de tonijnsalade. Bestrooi met de rode ui en dek af met de bovenste helft van de bagels.

Wat vond jij ervan?

Heb jij dit recept gemaakt? Of wil je graag iets vragen over dit recept? Laat het weten!

0 reacties

Ook lekker

Nieuwsbrief

Elke week nieuwe kook- en eetinspiratie in je mailbox?

Ontvang het heerlijke weekmenu, handige kooktips en populair nieuws over de laatste foodtrends.

Show/hide
Als je je inschrijft, ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden en erken je dat je ons Privacybeleid, ons Cookiebeleid en onze VK- en EU-privacyrechten hebt gelezen.