De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
23 mei
  1. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    De presentator reist naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, dat hij lang als een culinaire nachtmerrie heeft beschouwd - maar ontdekt dat zijn vooroordelen misschien niet juist waren.

  2. Gordon Ramsay: Uncharted 2 (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay komt in de wildernis van KwaZulu-Natal allerlei dieren tegen en leert over de traditionele keuken van Zoeloekrijgers. Daarnaast verzamelt hij ook mosselen langs de rotsachtige kust.

  3. Gino's Italian Escape (nu op tv)

    Gino bezoekt Puglia, een regio waar eeuwenoude tradities en de moderne tijd samenkomen. Bij Bari, de hoofdstad van Puglia, zorgt de koele zeewind voor ideale omstandigheden om olijven te telen.

  4. Gino's Italian Escape (nu op tv)

    Gino maakt een culinaire reis door de hoofdstad van het land en hij begint bij een van de beste delicatessenzaken van Rome.

  5. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    In deze aflevering maakt Rudolph een Crèmige chocoladetaart en hij maakt Anzac-koekjes.

  6. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 9

    Met croissant deeg kun je veel meer maken dan alleen croissants. Miljuschka maakt er namelijk een Cheaters Babka en een croissant boom met camembert van.

  7. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Parmezaanfarinata & Abrikozen-bramentaart.

  8. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Dit gerecht maakte Karsu voor haar band tijdens het inzingen van haar single. Het is een variatie op de gevulde paprika.

  9. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 247

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Flammkuchen met tuinbonen & gebakken banaandessert (Jan Van den Bosch)

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kaaskroketten à la Bekkari & haring met zoete aardappel en prei (Jan Van den Bosch)

  12. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Knoflook, gamba, groente wok.

  13. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Parmezaanfarinata & Abrikozen-bramentaart.

  14. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    Jamie kookt drie eenpansrecepten die een perfecte oplossing bieden voor het drukke leven; een ongelooflijk smakelijke aubergineburger, en het snelste avondmaal, namelijk met sesam aangebraden zalm en kikkererwten-pompoenschotel.

  15. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 248

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Flammkuchen met tuinbonen & gebakken banaandessert (Jan Van den Bosch)

  17. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Kaaskroketten à la Bekkari & haring met zoete aardappel en prei (Jan Van den Bosch)

  18. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    Gordon laat zien hoe je thuis zijn favoriete streetfoodgerechten maakt, met onder andere heerlijke garnalentostada, onweerstaanbare zoute popcorn met karamel, en gebakken kip in karnemelk.

  19. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 18

    Dit gerecht maakte Karsu voor haar band tijdens het inzingen van haar single. Het is een variatie op de gevulde paprika.

  20. Gino's Italian Escape (nu op tv)

    Gino bezoekt Puglia, een regio waar eeuwenoude tradities en de moderne tijd samenkomen. Bij Bari, de hoofdstad van Puglia, zorgt de koele zeewind voor ideale omstandigheden om olijven te telen.

  21. Gino's Italian Escape (nu op tv)

    Gino maakt een culinaire reis door de hoofdstad van het land en hij begint bij een van de beste delicatessenzaken van Rome.

  22. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    In deze aflevering maakt Rudolph een Crèmige chocoladetaart en hij maakt Anzac-koekjes.

  23. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 9

    Met croissant deeg kun je veel meer maken dan alleen croissants. Miljuschka maakt er namelijk een Cheaters Babka en een croissant boom met camembert van.

  24. The F Word (nu op tv)

    Spice Girl Emma Bunton helpt de gastheer bij het bereiden van gnocchi, tong en een kruisbessen-vlierbloesemcrumble. En Gordon maakt kennis met het supermodellendieet van Erin O'Connor.

  25. Anthony Bourdain: No Reservations (nu op tv)

    De presentator reist naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, dat hij lang als een culinaire nachtmerrie heeft beschouwd - maar ontdekt dat zijn vooroordelen misschien niet juist waren.

  26. Gordon Ramsay: Uncharted 2 (nu op tv)

    Chef-kok Ramsay komt in de wildernis van KwaZulu-Natal allerlei dieren tegen en leert over de traditionele keuken van Zoeloekrijgers. Daarnaast verzamelt hij ook mosselen langs de rotsachtige kust.

  27. Gino's Italian Escape (nu op tv)

    Gino bezoekt Puglia, een regio waar eeuwenoude tradities en de moderne tijd samenkomen. Bij Bari, de hoofdstad van Puglia, zorgt de koele zeewind voor ideale omstandigheden om olijven te telen.

  28. Gino's Italian Escape (nu op tv)

    Gino maakt een culinaire reis door de hoofdstad van het land en hij begint bij een van de beste delicatessenzaken van Rome.

  29. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Speciaal voor de zomer maakt Rudolph een zomerse watermeloentaart en hij maakt vegan chocolate chip cookies.

  30. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 10

    Miljuschka maakt vandaag brooddeeg, maar ze gaat geen brood bakken. Vandaag maakt ze raspberry rols en mini pizza’s.

  31. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Tuinbonensoep & Tarte tatin.

  32. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Engels ontbijt & scones met rabarbercompote (Jan Van den Bosch)

  33. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijtclafoutis & burrito met kip en avocado (Ianthe Tavernier)

  34. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Aubergine is de populairste vrucht in de Turkse keuken. Als dip, groente of vulling. En zowel geroosterd, als gebakken, gekookt, geprakt of gehakt. Vandaar maakt Karsu lamshaas met geroosterde aubergine: Hunkar Begendi.

  35. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    Gordon toont ons zijn recepten voor een Italiaans ontbijt, lunch en diner, met een frittata van venkelworst, gegrilde sardientjes met gremolata en crostini, en runderpappardelle.

  36. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  37. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    In deze inspirerende serie kookt Jamie Oliver volgens de vier seizoenen. Hij toont hoe je smaakvolle gerechten bereidt met uitsluitend ingrediënten die de lente, zomer, herfst en winter ons bieden.

  38. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 11

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  39. Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals (nu op tv)

    Jamie maakt een eenpansgebraad, en hij maakt zijn snelle carbonara. Met wat kant-en-klare ingrediënten, maakt hij enkele populaire voorgerechten. Plus: twee kenners van eten uit het Midden-Oosten.

  40. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Op Bruny Island ontmoeten Andy en Ben de lokale bevolking die hen meeneemt op zoek naar inheemse ingrediënten, en laten zien hoe ze een Wallaby en Possum moeten villen. Om de avond af te sluiten, bakken de jongens een enorme tomahawksteak terwijl ze nadenken over het Tassie-avontuur.

  41. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Andy arriveert in Adelaid en gaat gelijk naar Africola om met chef-kok Duncan Welgemoed te koken. Daarna gaat hij naar Barossa, maar eerst maakt hij een tussenstop in een kaaswinkel.

  42. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  43. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Aubergine is de populairste vrucht in de Turkse keuken. Als dip, groente of vulling. En zowel geroosterd, als gebakken, gekookt, geprakt of gehakt. Vandaar maakt Karsu lamshaas met geroosterde aubergine: Hunkar Begendi.