De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
19 mei
  1. Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals (nu op tv)

    Jamie laat ons een geniale manier zien om kip te bereiden. En hij maakt een heerlijk eenvoudige taart met het gemakkelijkste deeg ooit. Plus: José Pizarro deelt een aantal heerlijke smaken met slechts vijf alledaagse ingrediënten.

  2. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 10

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  3. Donal's Family Kitchen (nu op tv)

    Donal is een groot voorstander van eten om te leven. Hij heeft vier recepten bedacht die in een mum van tijd op tafel staan en genoeg hartigheid hebben om de midweekse dip aan te pakken.

  4. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Gevulde koolrabi met erwtjes en feta & zoete cannelloni met peer en ananas (Ann Van Elsen)

  5. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Notengebraad met witloof & ontbijtpizza (Ann Van Elsen)

  6. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Karsu heeft algekookt voor haar vrienden en haar ouders en nu is de crew aan de beurt. Ze maakt voor hen gefrituurde groenten met pittge paprikatapenade.

  7. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    Gordon leert ons hoe we een geweldig ontbijt, lunch en diner kunnen maken, geïnspireerd door de smaken en technieken van Zuidoost-Azië.

  8. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 3

    Jamie laat ons een hele reeks eenpansgerechten zien; gebakken zalm in een zak, supergemakkelijke tomatenbeignets die je in een koekenpan kunt maken, en geroosterd gerold varkensvlees en een risotto die in dezelfde braadpan worden gekookt.

  9. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolph Cheesecake-brownie-chocolatechipkoekjes en hij maakt een appel & pudding-cake.

  10. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 5

    Miljuschka maakt vandaag amandelbeslag. En hier maakt ze een citrus taart mee en een Big Donut.

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Mini pizzaquiches & zalmsatés (Kürt Rogiers)

  12. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Appelchips & polenta nuggets (Kürt Rogiers)

  13. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 244

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  14. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Met vandaag Sticky Kip en Yoghurt Cheesecake.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Blinde vinken van witte kool met geitenkaas & banaansmoothie met gember en hennep (Ann Van Elsen)

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ananas-currysoepje met scampi & naanpizza tikka masala (Sandrine André)

  17. Wokking Lekker (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 13

    Danny Jansen geeft slimme kooktips en laat je zien wat je allemaal met een wok kunt maken. Ook deelt hij zijn beste wokgrappen! In deze aflevering: Crispy ribs wok.

  18. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 14

    Karsu gaat Köfte dürüm maken. Eerder had ze de hulp van haar oom Kenan, maar nu gaat ze helemaal zelf aan de slag. Ze maakt er ook een frisse citroenlimonade bij.

  19. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    Gordons gids voor thuis koken gaat verder en hij laat ons zien hoe we lekker eten kunnen serveren dat echt een krachtige indruk maakt.

  20. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Jamie's eenpansserie brengt midweekmaaltijden naar een hoger niveau. Hij maakt een eenvoudig, smaakvol gnocchi-avondmaal klaar, gigantische pittige gehaktballen vol heerlijke tijdbesparende cheats en zet een familiefavoriet op zijn kop met zijn omgekeerde vistaart.

  21. De Wit, Rose en Roodtrip (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Luxe, luxe, luxe. Dat is waar het om draait deze week! Smaakt een hele dure wijn nu echt veel beter dan een goedkopere? En wat voor ontbijt serveert een sterrenkok? De twee heren testen het allemaal uit.

  22. De Wit, Rose en Roodtrip (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    Kan dezelfde wijn na de eerste slok volledig anders smaken na een tweede slok? En wat is het plezier van een eetwedstrijd? Je ziet het vandaag in de Wit, Rosé, Rood Trip.

  23. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Vandaag maakt Rudolph Cheesecake-brownie-chocolatechipkoekjes en hij maakt een appel & pudding-cake.

  24. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph maakt vandaag een overheerlijke maple-baconcake met gezoutenkaramel-meringueswirl en hij maakt Granola bites.

  25. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 5

    Miljuschka maakt vandaag amandelbeslag. En hier maakt ze een citrus taart mee en een Big Donut.

  26. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 6

    Vandaag maakt Miljuschka sloffendeeg en deze smaakt lekker met fruit. Dus maakt ze een kersenslof en een appelslof.

  27. Dish is Europe (nu op tv)

    Miljuschka is in de stad van de liefde, Parijs. En welke bijzonderheden zijn er in Parijs te ontdekken? In deze aflevering: een XXL-croissant, de making-of van een Paris Brest, een geheime bar, een geweldige winkel met kookgerei, fruitijs en een vlammende crêpe suzette.

  28. Gino's Italian Escape (nu op tv)

    Gino begint zijn Italiaanse reis aan de Amalfikust, een geliefde vakantiebestemming uit zijn jeugd. Gino bezoekt het stadje Amalfi, bekend om zijn citroenen, en verkent een citrusbos op de rotsen.

  29. Gino's Italian Escape (nu op tv)

    Gino vervolgt zijn Italiaanse avontuur in Napels, in de regio waar hij is geboren en heeft leren koken. Hier onderzoekt hij het eten en de ingrediënten waar de stad bekend om staat - pizza en koffie.

  30. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Andy laat zijn nieuwe restaurant, de Three Blue Ducks, in veilige handen achter en gaat naar Devonport om op pad te gaan met zijn oude vriend Benny. Samen gaan ze naar Tasmanië om Cape Grim te bezoeken en kennis te maken met het beste rundvlees ter wereld.

  31. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Samen met Ben's vader gaan Andy en Ben duiken en koken ze de Milbourne's familiespecial: licht gehavende en gebakken zeeoren van de boot. Ze maken een korte stop bij de locatie van Ben's nieuwe restaurant en gaan vervolgens naar Hobart, een van de meest besproken culinaire bestemmingen in Australië.

  32. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Rudolph gaat vandaag op de Japanse toer. Hij maakt een Japans melkbrood en Katsu Sando.

  33. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 2

    Miljuschka maakt vandaag Hollands eiwitschuim. Hier maakt ze heerlijke Klassieke bokkenpoten van. En als tweede recept maakt Miljuschka eiwitschuim lollies.

  34. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Cacio e Pepe en Chocoladekoekjes cake.

  35. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Banaanpannenkoeken met blauwe bessen compote & ovenschotel met pastinaak en broccoli (Sandrine André)

  36. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Aubergine zoetzuur met boekweit & pittige granola (Sandrine André)

  37. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 15

    Künefe is een mierzoet dessert van deeg. En op de Turkse koffie hoort een grote hoeveelheid schuim, waarmee de vrouw aan haar schoonfamilie kan laten zien, hoe goed ze als echtgenote zal zijn.

  38. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    De recepten zijn onder andere een onweerstaanbaar ontbijt van met merguez en Fontina gevulde croissants, een pittige Mexicaanse soep en krokant gebraden eend met zwarte bonensaus.

  39. Jamie's One-Pan Wonders (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 5

    Jamie laat ons een hele reeks eenpansgerechten zien; een supersnelle kip met citroengras, smaakvolle zoete aardappel chili met zelfgemaakte nacho's, en een chocolade feesttaart met mandarijn en botercrème vulling.

  40. Come Dine with Me: The Professionals (nu op tv)

    De competitie in Oost-Londen wordt afgetrapt door chef-kok/eigenaar Nina en front of house Chloe van restaurant Jellyfish met Libanees geïnspireerd streetfood. Op dag twee laten de Bombetta-jongens de ingrediënten voor zich spreken met eenvoudig Italiaans eten dat met liefde is bereid. Tenslotte is het de beurt aan Omnino waar het voor Eduardo en Valentina allemaal draait om vlees.

  41. Great British Menu (nu op tv)

    Twee terugkerende deelnemers en een nieuwkomer gaan de strijd aan. Nieuwkomer Kray geeft een 'urban' twist aan een voorgerecht geïnspireerd op grime-muziek, genaamd 'Fire in the Booth'.

  42. De Grootste Kookclub van Nederland (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Roberta Pagnier en Danny Jansen koken vanuit de studio, Douwe Bob kookt vanuit zijn keuken mee, net als een paar huishoudens verspreid door Nederland.

  43. Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)

    Na een bezoek aan een ambachtelijke ijsmaker in Avignon maakt Michel een Bombe Alaska met aardbeienijs. Later gaat hij barbecueën met zijn vrouw Giselle en bezoekt hij een neus-tot-staartrestaurant.

  44. Ainsley’s Food We Love (nu op tv)

    Ainsley is geïnspireerd door gerechten voor speciale gelegenheden: een avondje met een geliefde, jubilea, dinertjes en festivals.