De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

TV gids

Wat kijken we vandaag?
24 mei
  1. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    In deze inspirerende serie kookt Jamie Oliver volgens de vier seizoenen. Hij toont hoe je smaakvolle gerechten bereidt met uitsluitend ingrediënten die de lente, zomer, herfst en winter ons bieden.

  2. Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals (nu op tv)

    Jamie maakt een eenpansgebraad, en hij maakt zijn snelle carbonara. Met wat kant-en-klare ingrediënten, maakt hij enkele populaire voorgerechten. Plus: twee kenners van eten uit het Midden-Oosten.

  3. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 11

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  4. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Op Bruny Island ontmoeten Andy en Ben de lokale bevolking die hen meeneemt op zoek naar inheemse ingrediënten, en laten zien hoe ze een Wallaby en Possum moeten villen. Om de avond af te sluiten, bakken de jongens een enorme tomahawksteak terwijl ze nadenken over het Tassie-avontuur.

  5. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Andy arriveert in Adelaid en gaat gelijk naar Africola om met chef-kok Duncan Welgemoed te koken. Daarna gaat hij naar Barossa, maar eerst maakt hij een tussenstop in een kaaswinkel.

  6. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Speciaal voor de zomer maakt Rudolph een zomerse watermeloentaart en hij maakt vegan chocolate chip cookies.

  7. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 10

    Miljuschka maakt vandaag brooddeeg, maar ze gaat geen brood bakken. Vandaag maakt ze raspberry rols en mini pizza’s.

  8. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Tuinbonensoep & Tarte tatin.

  9. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 248

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  10. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Engels ontbijt & scones met rabarbercompote (Jan Van den Bosch)

  11. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijtclafoutis & burrito met kip en avocado (Ianthe Tavernier)

  12. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 6

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Tuinbonensoep & Tarte tatin.

  13. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 1

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  14. Wat Eten We Vandaag? (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 249

    Het wordt voor iedereen een peulenschil om elke dag een lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijd op tafel te zetten. Elke dag zie je de lekkerste recepten voorbij komen. Aan inspiratie geen gebrek.

  15. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Engels ontbijt & scones met rabarbercompote (Jan Van den Bosch)

  16. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Ontbijtclafoutis & burrito met kip en avocado (Ianthe Tavernier)

  17. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    Gordon toont ons zijn recepten voor een Italiaans ontbijt, lunch en diner, met een frittata van venkelworst, gegrilde sardientjes met gremolata en crostini, en runderpappardelle.

  18. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 19

    Aubergine is de populairste vrucht in de Turkse keuken. Als dip, groente of vulling. En zowel geroosterd, als gebakken, gekookt, geprakt of gehakt. Vandaar maakt Karsu lamshaas met geroosterde aubergine: Hunkar Begendi.

  19. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Op Bruny Island ontmoeten Andy en Ben de lokale bevolking die hen meeneemt op zoek naar inheemse ingrediënten, en laten zien hoe ze een Wallaby en Possum moeten villen. Om de avond af te sluiten, bakken de jongens een enorme tomahawksteak terwijl ze nadenken over het Tassie-avontuur.

  20. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Andy arriveert in Adelaid en gaat gelijk naar Africola om met chef-kok Duncan Welgemoed te koken. Daarna gaat hij naar Barossa, maar eerst maakt hij een tussenstop in een kaaswinkel.

  21. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    Speciaal voor de zomer maakt Rudolph een zomerse watermeloentaart en hij maakt vegan chocolate chip cookies.

  22. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 10

    Miljuschka maakt vandaag brooddeeg, maar ze gaat geen brood bakken. Vandaag maakt ze raspberry rols en mini pizza’s.

  23. Jamie Oliver: Seasons (nu op tv)

    In deze inspirerende serie kookt Jamie Oliver volgens de vier seizoenen. Hij toont hoe je smaakvolle gerechten bereidt met uitsluitend ingrediënten die de lente, zomer, herfst en winter ons bieden.

  24. Jamie’s 5 Ingredient Mediterranean Meals (nu op tv)

    Jamie maakt een eenpansgebraad, en hij maakt zijn snelle carbonara. Met wat kant-en-klare ingrediënten, maakt hij enkele populaire voorgerechten. Plus: twee kenners van eten uit het Midden-Oosten.

  25. Jamie & Jimmy's Food Fight Club (nu op tv)
    Seizoen 7
    | Aflevering 11

    Samen met zijn vriend Jimmy Doherty gaat Jamie Oliver het ‘voedselgevecht’ aan, want goed eten is het waard om voor te vechten. In de afleveringen zie je de beste gerechten van Groot-Brittanië.

  26. Andy and Ben Eat Australia 2 (nu op tv)

    Andy arriveert in Adelaid en gaat gelijk naar Africola om met chef-kok Duncan Welgemoed te koken. Daarna gaat hij naar Barossa, maar eerst maakt hij een tussenstop in een kaaswinkel.

  27. Rudolph's Bakery (nu op tv)

    In dit programma deelt Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen zijn kennis en passie voor het bakken.

  28. Bak met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 2
    | Aflevering 11

    Miljuschka maakt vandaag cupcake beslag. En daarmee maakt ze een vlinder cupcakes taart en een super triffle.

  29. Snel met Miljuschka (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    In Snel met Miljuschka helpt Miljuschka je aan de lekkerste gerechten in een korte tijd. Je kent het namelijk wel. Het leven wordt steeds drukker, de kinderen naar school brengen, werken, sporten, boodschappen doen. En dan moet er ook nog gekookt worden. Miljuschka geeft inspiratie voor de lekkerste, maar vooral, makkelijke gerechten. Vandaag maakt ze Cruncy komkommer & tijgergarnalen.

  30. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Pastinaakbrood met citroen & zalm teriyaki met boekweitnoedels (Ianthe Tavernier)

  31. Open Keuken met Sandra Bekkari (nu op tv)

    Op het menu: Quinoa energiekoekjes & spinazie-waterkerssoepje met spiesje van zoete aardappel (Ianthe Tavernier)

  32. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Wie weleens op de Turkse stranden is geweest, zal dit gerecht vast herkennen, Simit met kipspread. Daar lopen met enorme stapels op hun hoofd en dat gaat Karsu ook proberen. Maar eerst het gerecht maken.

  33. Gordon Ramsay's Ultimate Home Cooking (nu op tv)

    Deze keer maakt Gordon geweldige feestmaaltijden, zoals pittige Mexicaanse eieren.

  34. Dish is Europe (nu op tv)

    Miljuschka is in de stad van de liefde, Parijs. En welke bijzonderheden zijn er in Parijs te ontdekken? In deze aflevering: een XXL-croissant, de making-of van een Paris Brest, een geheime bar, een geweldige winkel met kookgerei, fruitijs en een vlammende crêpe suzette.

  35. Michel Roux's French Country Cooking 2 (nu op tv)

    Michel bezoekt een vermoutstokerij op het Provençaalse platteland. In Arles gaat hij kijken bij de enige slager die nog echte saucisson maakt. En hij sluit af met maar liefst twee desserts.

  36. Ainsley's Market Menu (nu op tv)

    De eerste stop is Willunga, een bruisende boerenmarkt in een charmant, klein stadje in Zuid-Australië. Na het opzetten van zijn kraam gaat Ainsley op zoek naar de beste producten voor zijn menu.

  37. Ainsley's Market Menu (nu op tv)

    De volgende stop is de kustplaats Warrnambool in Victoria, waar glooiende groene weiden uitkomen op de diepblauwe zee. Dat betekent heerlijk rundvlees, romige zuivelproducten en verse zeevruchten.

  38. De Wit, Rose en Roodtrip (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 7

    Ligt het goud in Californië werkelijk nog voor het oprapen? Is er ook een gouden toekomst voor de staat met een gouden geschiedenis? En hoe voelt het om aan de bar te zitten waar de sterren ook regelmatig plaatsnemen?

  39. De Wit, Rose en Roodtrip (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 8

    We krijgen antwoord op de hamvraag van deze reis: is het Harold gelukt om Ronald van wijngenieter om te toveren in wijnkenner?

  40. Jamie's Quick & Easy Food (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 2

    In dit programma maakt Jamie het makkelijker dan ooit om iedere dag heerlijke maaltijden op tafel te zetten. Met maar 5 ingrediënten bewijst Jamie dat er niet veel nodig hoeft te zijn voor een lekker gerecht.

  41. Karsu's Turkse Keuken (nu op tv)
    Seizoen 1
    | Aflevering 4

    Wie weleens op de Turkse stranden is geweest, zal dit gerecht vast herkennen, Simit met kipspread. Daar lopen met enorme stapels op hun hoofd en dat gaat Karsu ook proberen. Maar eerst het gerecht maken.