Zomerse pasta met een saus van cuisine

14
Makkelijk
Zomerse pasta met een saus van cuisine

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Zomerse pasta

  • Breng een pan met water en een beetje zout aan de kook voor de spaghetti en kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  • Breng in een pan de cuisine kookroom aan de kook en rasp de schil van de citroen erboven. Kook de room tot de helft in.
  • Pluk en hak de peterselie fijn. Snijd de olijven in ringetjes.
  • Roer de peterselie en olijven door de ingekookte room.
  • Voeg de spaghetti toe en breng op smaak met een beetje zout en peper.
  • Verhit olie in een pan en bak de zalm om en om in circa 6 minuten rosé.
  • Snijd de citroen in partjes en serveer bij de zalm.

Salade

  • Meng voor de dressing in een kom de azijn en honing met elkaar en voeg al roerend de olijfolie toe.
  • Pel en snijd de ui in halve ringen.
  • Halveer de cherrytomaatjes.
  • Meng de ui, tomaatjes en rucola met de dressing.
  • Breng op smaak met een beetje zout en peper.

Ingredienten

4
Personen

Zomerse pasta met een saus van cuisine

  • 300 g volkoren spaghetti
  • 200 ml kookroom van soja (of kookroom)
  • 1 citroen
  • 5 takjes bladpeterselie
  • 75 g pitloze zwarte olijven
  • olijfolie om in te bakken
  • 4 zalmfilets a 100 g

Salade

  • 20 ml frambozenazijn
  • 1 el honing
  • 60 ml olijfolie vergine
  • 1 rode ui
  • 250 g cherrytomaten
  • 225 g rucola
Zomerse pasta met een saus van cuisine
Geef je waardering
14