De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Zeebaars met groente & pastasalade (Branzino con verdure e insalata di penne)

Een heerlijk gerecht van zeebaars geserveerd met een pastasalade en groenten.

40 MIN
Zeebaars met groente & pastasalade (Branzino con verdure e insalata di penne)
Giovanni Caminita

Bereidingswijze

Pastasalade
Kook de penne gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af, spoel koud en laat goed uitlekken. Snijd de kruiden fijn en meng met de mascarpone. Meng de penne door de kruidenmascarpone. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Schep de salade in een mooie schaal.

Saus
Pel en snijd de sjalot en knoflook fijn. Snijd de courgettes en de paprika in blokjes. Verhit olie in een pan, fruit de sjalot en knoflook en voeg de groente toe. Bak circa 5 minuten. Blus af met de witte wijn. Rooster de amandelen in een koekenpan. Pluk de munt en peterselie en voeg samen met de amandelen toe aan de groente. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Laat circa 10 minuten sudderen op laag vuur. Schep de groente in een schaal.

Vis
Verhit olijfolie in een pan en bak de zeebaarsfilets in circa 4 minuten gaar. Leg de filets op de groente in de schaal en garneer met de peterselie.

Zoveel landen, zoveel smaken: nog zoveel om te ontdekken en te proeven! Grenzeloos Koken is terug met een nieuw seizoen en weer brengen onze chefs de beste recepten en smaken van over heel de wereld naar jouw keuken. Dit keer delen de chefs Miljuschka, Giovanni, Estée, Danny en Mounir hun herinneringen en recepten met je.

 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker