Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Yoghurt met muesli en banaan

  • 4 rijpe bananen
  • 1 l magere yoghurt
  • 2 cacaopoeder
  • 2 honing
  • 2 amandelschaafsel
  • 6 el havervlokken
  • 4 takjes munt

Extra nodig

  • blender

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Pel de bananen en pureer de bananen met de yoghurt, cacaopoeder en honing. Rooster het amandelschaafsel in een droge koekenpan en meng het amandelschaafsel met de havervlokken. Verdeel de bananen-chocoladeyoghurt over kommen en bestrooi met het amandelschaafsel en havervlokken. Garneer met munt.


Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Watchers
Per persoon 4 ProPoints waarden



De maat van de koffielepel in dit recept komt overeen met de maat van een
theelepel bij 24Kitchen (5 gram).

Geef je waardering

3
Yoghurt met muesli en banaan