Wrap met kip en spinazie

1
Gemiddeld

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Snijd de kip in reepjes. Verhit olie in een pan en bak de kip goudbruin en gaar. Giet de kidneybeans af. Voeg ze met de spinazie toe aan de kip en bak circa 1 minuut mee. Blus af met de room, laat voor de helft inkoken en breng op smaak met zout en peper. Snijd de sla in reepjes. Verwarm de wraps 30 seconden in de magnetron. Leg in het midden van de wraps de geraspte kaas, kipvulling en sla. Rol de wraps op, snijd ze doormidden en leg ze op borden.

Ingredienten

4
Personen

Wrap met kip en spinazie

  • 300gkipfilet
  • olijfolie
  • 1potjekidneybeans
  • 100gspinazie
  • 100mlslagroom
  • zout
  • versgemalen peper
  • 0.5ijsbergsla
  • 4wraps
  • 80ggeraspte kaas
Geef je waardering
1