Wentelteefjes met pecannoten

1
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd
  • Rooster de pecannoten circa 3 minuten in een droge koekenpan.
  • Kluts in een kom de eieren goed los.
  • Voeg kaneelpoeder en amandelmelk toe en roer goed door.
  • Verhit een klontje boter in een koekenpan.
  • Haal een voor een de sneetjes brood door het beslag. Bak de sneetjes brood om en om in circa 5 minuten goudbruin.
  • Verdeel de wentelteefjes over borden. Verdeel de pecannoten erover. Bestrooi met poedersuiker.

Ingredienten

4
Personen

Wentelteefjes met pecannoten

  • 75 g pecannoten
  • 2 eieren
  • 1 tl kaneelpoeder
  • 250 ml amandelmelk
  • 1 klontje roomboter
  • 8 sneetjes oud brood
  • 1 el poedersuiker
Geef je waardering
1