Volkorenbrood met paprika-bosuicrème

1
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd drie paprika’s in blokjes en de resterende paprika in reepjes. Snijd de bosuien in ringetjes. Pluk en hak de kruiden fijn. Meng de yoghurt met de kwark, kruiden, bosui en paprikablokjes. Breng op smaak met een beetje zout, versgemalen peper en paprikapoeder.

Bestrijk de sneetjes brood met de paprika-bosuicrème en verdeel de reepjes paprika erover.


Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Watchers
Per persoon 3 ProPoints waarden



De maat van de koffielepel in dit recept komt overeen met de maat van een
theelepel bij 24Kitchen (5 gram).

Ingredienten

4
Personen

Volkorenbrood met paprika-bosuicrème

  • 4 rode paprika's
  • 2 bosuitjes
  • 0.5 bosje bladpeterselie
  • 0.5 bosje basilicum
  • 200 ml magere yoghurt
  • 6 el magere kwark
  • 1 snufje paprikapoeder
  • 4 sneetjes volkorenbrood
Geef je waardering
1