

Bereidingswijze
15 minuten totale tijd
Halveer de paprika’s in
de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd drie paprika’s in blokjes en de
resterende paprika in reepjes. Snijd de bosuien in ringetjes. Pluk en hak de
kruiden fijn. Meng de yoghurt met de kwark, kruiden, bosui en paprikablokjes.
Breng op smaak met een beetje zout, versgemalen peper en paprikapoeder.
Bestrijk de sneetjes
brood met de paprika-bosuicrème en verdeel de reepjes paprika erover.Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Watchers.
Per persoon 3 ProPoints
waarden
De maat van de koffielepel in dit recept komt overeen met de maat van
een theelepel bij 24Kitchen (5 gram).
Ingredienten
4
Personen
Volkorenbrood met paprika-bosuicrème
- 4 rode paprika's
- 2 bosuitjes
- 0.5 bosje bladpeterselie
- 0.5 bosje basilicum
- 200 ml magere yoghurt
- 6 el magere kwark
- 1 snufje paprikapoeder
- 4 sneetjes volkorenbrood

Laat hier je reactie achter