Overgiet de couscous met 175 ml heet water en laat het ongeveer 10 minuten wellen. Roer de couscous los met een vork en laat het afkoelen. Snijd de kruiden fijn. Snijd de tomaten in kleine blokjes. Pel en snipper de ui. Snijd de peper doormidden en verwijder de zaadjes en snijd de peper fijn. Meng alle ingrediënten en breng royaal op smaak met citroensap, olijfolie en zout.
Dit recept komt uit de aflevering over Jordanië van het programma The Taste of Life Travel.
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
tabouleh
Een heerlijke couscoussalade geïnspireerd door Jordanië!
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
Bereidingswijze
Met een account kan je dit recept bewaren bij je favorieten. Log in of maak een account aan.
Programma The Taste of Life Travel
In The Taste of Life Travel maakt Rudolph van Veen culinaire ontdekkingsreizen. Rudolph neemt je mee naar prachtige plekken over de hele wereld, zoals Florence, New York, Malta, Stockholm en ons eigen Nederland. Op zijn reizen laat hij zich inspireren door lokale gebruiken en culinaire geheimen en creëert hij eigen variaties op deze wereldgerechten, zodat jij ze kunt bereiden in je eigen keuken.
Laat weten wat je van dit recept vindt
Met een account kan je dit recept beoordelen. Log in of maak een account aan.
0 reacties