Spezzatino con piselli & Insalata con Melagrana

0
Gemiddeld

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Spezzatino con piselli
Snijd het kalfsvlees in plakken van 2 cm. Pel en snipper de ui. Verhit een scheut olijfolie in een pan en fruit de ui. Voeg het vlees toe en bak om en om goudbruin. Voeg de witte wijn en het bouillonblokje toe. Laat het vocht langzaam inkoken, voeg de doperwten en het water toe en breng aan de kook. Kook circa 3 minuten roer regelmatig door.

Insalata con Melagrana
Snijd een dunne plak van de onderkant van de granaatappel, zet hem rechtop en snijd in de lengte op verschillende plaatsen door de schil. Houd de vrucht boven een kom, buig de segmenten naar buiten en schraap de pitjes met de hand in een kom. Verwijder alle vezels en vliesjes. Schil en snijd de wortels in julienne en meng de wortels, veldsla, rucola en spinazie in een slakom. Maak een dressing van de olie, azijn en het sap van de sinaasappel en breng op smaak met zout en peper. Meng de dressing door de salade en verdeel de salade en de granaatappelpitten over borden.

Ingredienten

4
Personen

Spezzatino con piselli

  • 800 g kalfsvlees
  • 1 ui
  • olijfolie
  • 200 ml witte wijn
  • 1 rundvleesbouillonblokje
  • 250 g doperwten
  • 500 ml water
  • zout
  • versgemalen peper

Insalata con Melagrana

  • 1 granaatappel
  • 2 wortels
  • 100 g veldsla
  • 100 g rucola
  • 100 g jonge spinazie
  • 100 ml olijfolie
  • 1 el balsamicoazijn
  • 0.5 sinaasappel
  • zout
  • versgemalen peper
Geef je waardering
0