• Kook de spaghetti gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
• Breng een pan met water en zout aan de kook voor de pastinaak.
Pastinaak:
- Schil, halveer en snijd de pastinaak in plakjes.
- Kook de pastinaak in circa 3 minuten beetgaar.
- Giet af en spoel koud en dep de pastinaak goed droog.
- Snijd de koriander fijn.
- Breng de pastinaak op smaak met zout, peper en koriander.
- Wentel de pastinaak door de bloem
- Verhit een scheut olie in een pan en bak de pastinaak in circa 10 minuten om en om krokant.
Spaghetti:
- Giet de spaghetti af en vang 200 ml van het kookvocht op.
- Schenk dit terug in de pan en voeg een scheutje olijfolie en de spaghetti toe.
Kappertjessaus:
- Pel en hak de knoflook fijn. Pel en snipper de ui.
- Verhit een scheut olie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook circa 3 minuten.
- Blus af met de witte wijn en laat tot de helft indampen.
- Voeg de kappertjes toe en roer de roomkaas erdoor.
- Smelt de roomkaas op laag vuur al roerende door de saus.
- Zet het vuur uit en roer de spaghetti en de rucola door de saus.
Laat hier je reactie achter