Snoekbaars met aardappelsalade

3
Gemiddeld

Bereidingswijze

35 minuten totale tijd

Schil de aardappels en kook ze in circa 20 minuten gaar. Schil en snijd de wortel in blokjes en kook ze beetgaar. Snijd de augurken in blokjes. Stamp de aardappels en voeg de wortel, augurk en mayonaise toe en breng op smaak met zout en peper. Bestrooi de visfilets met zout en peper. Haal ze door de bloem, vervolgens door het losgeklopte ei en tot slot door het paneermeel. Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets goudbruin. Serveer de vis op de aardappelsalade met een partje citroen en een takje peterselie.

Dit recept komt uit de aflevering over Praag van het programma The Taste of Life Travel. 

Ingredienten

4
Personen

Snoekbaars met Aardappelsalade

  • 500 g aardappels
  • 1 wortel
  • 4 augurken
  • 4 el mayonaise
  • zout
  • versgemalen peper
  • 4 snoekbaarsfilets a 150 g
  • 80 g bloem
  • 1 ei
  • 100 g paneermeel
  • 40 g boter
  • 1 citroen
  • peterselie
Geef je waardering
3