Scaloppine alla conca d'oro & pomodori con origano

3
Makkelijk
Scaloppine alla conca d'oro & pomodori con origano

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Scaloppine
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verhit olijfolie en boter in een koekenpan. Braad het vlees om en om circa 2 minuten en breng op smaak met zout en peper. Blus af met de marsala, gaar circa 5 minuten en haal de pan van het vuur. Snijd de aubergine in de lengte in plakken van circa 1 centimeter dik. Schenk een scheut olie op een bord en strooi er zout en peper in. Pluk en hak de peterselie fijn en meng door de olie op het bord. Wentel de aubergine door de olie op het bord en gril ze om en om. Leg het vlees in de ovenschaal en lepel de marsalasaus eroverheen. Leg de plakken aubergine op het vlees. Snijd de tallegio in vier plakken en leg ze op de aubergine. Verdeel een eetlepel tomatenpassata op de taleggio. Zet de ovenschaal circa 10 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.

Pomodori con origano
Snijd de tomaten in plakken van circa 1 centimeter. Besprenkel ze met olijfolie en bestrooi met oregano. Breng op smaak met zout en peper. 

Bestrooi de scaloppine met peper en basilicum en serveer met de pomodori con origano.

Ingredienten

4
Personen

Scaloppine alla conca d’oro

  • olijfolie
  • 50 g zachte boter
  • 4 platte kalfslappen a 120 g per stuk
  • 50 ml Marsala
  • 1 aubergine
  • 100 g taleggio
  • 50 g tomatenpassata
  • zout
  • versgemalen peper

Pomodori con origano

  • 350 g pruimtomaten
  • olijfolie
  • 1 tl gedroogde oregano
  • zout
  • versgemalen peper
Scaloppine alla conca d'oro & pomodori con origano
Geef je waardering
3