De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade van wilde rijst

Bak de spekjes in een droge pan krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Wel de rozijnen in water en rooster de walnoten. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd hem in ringetjes. Pluk en hak de peterselie en snijd de feta in blokjes.

30 min kooktijd
Salade van wilde rijst

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Bak de spekjes in een droge pan krokant en laat ze uitlekken op keukenpapier. Wel de rozijnen in water en rooster de walnoten. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en snijd hem in ringetjes. Pluk en hak de peterselie en snijd de feta in blokjes. Giet de rozijnen af en meng ze met de rijst, spekjes, walnoten, peper, peterselie en feta en breng op smaak met olijfolie en zout.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Reacties op het recept

0 reacties

Ook lekker