Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Dressing

  • 1 el sesamzaadjes
  • 0.5 rode peper
  • 1 el Japanse sojasaus
  • 1 el sesamolie

Salade

  • 2 bosjes radijs
  • 75 g rucola
  • 125 g Hollandse garnalen
  • kroepoek

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten

Rooster de sesamzaadjes goudbruin in een droge koekenpan. Halveer de peper, verwijder de zaadjes en de peper in stukjes. Meng de peper met de sojasaus, sesamolie en sesamzaadjes. Maak de radijsjes schoon, snijd ze in vieren en marineer ze in de dressing. Schep de radijsjes uit de marinade, meng ze met de rucola en verdeel over borden. Strooi de garnalen erover en besprenkel met dressing. Garneer met kroepoek.

Geef je waardering

5
Salade van radijs, rucola en grijze garnalen