De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

salade van gegrilde tomaat, mozzerella en ansjovis

Verwarm de grill in de oven voor. Halveer de tomaten en leg ze in een ovenschaal. Pel en snijd de knoflook fijn en meng met olie, zout en peper ze door de tomaten. Rooster de tomaten circa 10 minuten onder de grill en laat ze afkoelen. Snijd de mozzarella in plakken.

20 MIN
Salade van gegrilde tomaat, mozzerella en ansjovis

Een recept van

Bianca Janssen

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de grill in de oven voor. Halveer de tomaten en leg ze in een ovenschaal. Pel en snijd de knoflook fijn en meng met olie, zout en peper ze door de tomaten. Rooster de tomaten circa 10 minuten onder de grill en laat ze afkoelen. Snijd de mozzarella in plakken. Verdeel de rucola, tomaten, mozzarella en ansjovisfilets over borden. Meng het tomatenvocht met de azijn en olie en sprenkel over de salade. Garneer met de kappertjes en verdeel de forel erover.

Een snelle inspiratie voor een lekker, gezond recept… Chefkok Bianca Janssen geeft je in een paar minuten tijd voldoende handvatten om een heerlijk gerecht op tafel te zetten. Of het nu een salade, een dessert, een hoofdgerecht of een soep is: de verstips van Bianca zijn altijd snel, lekker en gezond!

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker