Salade van andijvie met geitenkaas

3
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Meng de mosterd met de azijn en olie en breng op smaak met zout en peper. Bak de spekjes uit in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op keukenpapier. Rooster de walnoten in een droge koekenpan en laat ze afkoelen. Snijd de andijvie in reepjes en maak aan met de dressing. Verdeel de salade over borden en steek de geitenkaas ertussen.

Ingredienten

4
Personen

Salade van andijvie en geitenkaas

  • 125 g mager gerookte spekjes
  • 60 g walnoten
  • 1 krop andijvie
  • 4 plakjes verse geitenkaas

Dressing

  • 1 el grove mosterd
  • 50 ml witte wijnazijn
  • 150 ml walnotenolie
  • zout
  • versgemalen peper
Geef je waardering
3