Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Salade met krokante groenten

  • 2 paprika's
  • 1 winterpeen
  • 1 bleekselderij
  • 1 pak tempurameel
  • water
  • 75 g gemengde sla
  • olijfolie
  • zout
  • versgemalen peper

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Verwarm de frituur voor op 180 °C. Halveer de paprika's, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in repen. Schil de wortel en bleekselderij en snijd ze in repen. Roer het tempurameel aan met koud water tot een yoghurtdik beslag. Meng de salade met 50 ml olie en breng op smaak met zout en peper. Wentel de groente door het tempurabeslag, frituur ze in porties goudbruin en breng op smaak met zout. Verdeel de salade over borden en leg de groente erop.

Geef je waardering

7
Salade met krokante groente