Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Salade met ananas-mangochutney

  • 0.5 ananas
  • 2 mango's
  • 0.5 tl wasabi
  • 2 tl suiker
  • 1 glas zoete witte wijn
  • 12 gekookte aspergepunten
  • 1 wortel
  • 0.5 komkommer
  • 2 kropjes little gem

Bereidingswijze

Totale tijd: 15 minuten

Maak de ananas en mango schoon en snijd het vruchtvlees in blokjes. Kook de mango, ananas, wasabi, suiker en wijn in een pan op laag vuur tot het vocht verdampt is. Kook de aspergepunten beetgaar. Schil de wortel en snijd hem in ragfijne reepjes. Schil en halveer de komkommer in de lengte. Snijd hem in dunne reepjes. Haal de blaadjes sla los. Maak een salade van de little gem, komkommer, wortel en aspergepunten. Verdeel over 4 borden. Lepel de chutney erover.

Geef je waardering

3
Salade met ananas-mangochutney