Rosbief met roomkaas

1
Makkelijk

Bereidingswijze

30 minuten totale tijd

Schil en snijd de aardappel in blokjes en kook de aardappel in de bouillon in circa 20 minuten gaar. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin. Meng de roomkaas met de tuinkers en pijnboompitten en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Bestrijk de rosbief met de roomkaascrème en rol de rosbief op. Snijd de bieslook fijn. Prak de aardappels in de bouillon fijn en meng met de azijn, nootmuskaat en bieslook. Meng door de veldsla en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper. Snijd het roggebrood in punten. Halveer de rosbiefrolletjes.

Verdeel de veldsla over borden, leg de rosbief op de veldsla en steek het roggebrood ertussen.


Dit recept is tot stand gekomen in samenwerking met Weight Watchers
Per persoon 7 ProPoints waarden


De maat van de koffielepel in dit recept komt overeen met de maat van een theelepel bij 24Kitchen (5 gram).

Ingredienten

4
Personen

Rosbief met roomkaas

  • 1 kruimige aardappel à 100 g
  • 250 ml groentebouillon
  • 2 el pijnboompitten
  • 100 g verse roomkaas
  • 3 el tuinkers
  • 12 plakjes rosbief à 15 g
  • 0.5 bosje bieslook
  • 0.5 bosje bieslook
  • 2 el witte wijnazijn
  • 1 snufje gemalen nootmuskaat
  • 300 g veldsla
  • 2 sneetjes Fries roggebrood
Geef je waardering
1