Roggebrood met eiersalade en zalm

5
Makkelijk

Bereidingswijze

15 minuten totale tijd

Breng de eieren in een pan met water aan de kook en kook ze in circa 10 minuten hard. Giet de eieren af, laat ze schrikken onder koud water en pel de eieren. Prak de eieren fijn met een vork. Snijd de bieslook fijn. Meng voor de eiersalade de eieren met de bieslook, rasp en sap van de limoen, mayonaise en de mosterd en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Snijd de snackkomkommers in schuine plakjes. Pel en snijd de ui in halve ringen. Besmeer de sneetjes roggebrood met de eiersalade en verdeel de zalm er speels over. Leg de plakjes komkommer erop en bestrooi met rode ui en kappertjes.

Ingredienten

4
Personen

Roggebrood met eiersalade en zalm

  • 6 eieren
  • 1 bos bieslook
  • 1 limoen
  • 1 el mayonaise
  • 2 tl fijne mosterd
  • 4 snackkomkommers
  • 1 kleine rode ui
  • 8 sneetjes Brabants roggebrood
  • 200 g gerookte zalm
  • 1 el kappertjes
Geef je waardering
5