Bianca Janssen

Ingredienten

4
Personen

Quinoa-ontbijt

  • 500 ml amandelmelk
  • 250 g quinoa
  • 50 g hele amandelen zonder vlies
  • 2 peren, conference
  • 50 g gedroogde abrikozen
  • 50 g gedroogde cranberries
  • ahornsiroop

Bereidingswijze

Totale tijd: 20 minuten
Breng de amandelmelk met de quinoa aan de kook en kook circa 15 minuten op laag vuur tot de meeste melk is opgenomen. Roer de quinoa tussentijds een paar keer los. Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin en laat afkoelen op keukenpapier. Snijd de peren in reepjes en verwijder het klokhuis. Snijd de abrikozen in reepjes. Meng de abrikozen, cranberries en de peer door de quinoa en verdeel over diepe borden. Bestrooi met amandelen en breng op smaak met ahornsiroop.

Geef je waardering

20
Quinoa-ontbijt