De voordelen van een 24K account

  • Recepten bewaren
  • Exclusieve content en aanbiedingen
  • Gratis e-books

Pulled pork

Verwarm de oven voor op 130 °C. Pel en snipper de uien. Schil de wortels en de stengels bleekselderij en snijd in kleine stukjes. Verdeel de wortels, bleekselderij en de uien over een braadslee. Wrijf de varkensprocureur in met zout, piment, basterdsuiker, suiker, uienpoeder en mosterdpoeder en leg het vlees op de groente.

30 MIN
Pulled pork

Een recept van

Meal You Should Kauw

Miniatuurvoorbeeld

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 130 °C. Pel en snipper de uien. Schil de wortels en de stengels bleekselderij en snijd in kleine stukjes. Verdeel de wortels, bleekselderij en de uien over een braadslee. Wrijf de varkensprocureur in met zout, piment, basterdsuiker, suiker, uienpoeder en mosterdpoeder en leg het vlees op de groente. Meng de ketchup, water, appelazijn, laurier, citroensap, worcestersaus en de tabasco en schenk het geheel over het vlees. Dek af met aluminiumfolie en gaar circa 8 uur in de oven.

Snijd de 2 koolsoorten in hele fijne reepjes. Pel en snipper de ui. Schil en snijd de wortel in dunnen reepjes. Pluk en hak de peterselie fijn. Meng de mayonaise, azijn, mosterd en mosterdpoeder door elkaar. Meng er voor de coleslaw de koolsoorten, wortel, ui en peterselie door en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Haal het vlees uit de braadslee en schenk de saus door een zeef. Trek het vlees met vorken uit elkaar.

Serveren
Schep het vlees op een Surinaams puntje en schenk er een beetje saus over.

De 24Kitchen Food Truck Challenge is terug! In de zomer van 2018 kijk je naar het derde en nieuwste seizoen, met gloednieuwe teams, locaties én nog veel meer lekkere gerechten in seizoen 1 en 2. 

Miniatuurvoorbeeld

Laat weten wat je van dit recept vindt

Ook lekker