Verwarm de oven voor op 130 °C. Pel en snipper de uien. Schil de wortels en de stengels bleekselderij en snijd in kleine stukjes. Verdeel de wortels, bleekselderij en de uien over een braadslee. Wrijf de varkensprocureur in met zout, piment, basterdsuiker, suiker, uienpoeder en mosterdpoeder en leg het vlees op de groente. Meng de ketchup, water, appelazijn, laurier, citroensap, worcestersaus en de tabasco en schenk het geheel over het vlees. Dek af met aluminiumfolie en gaar circa 8 uur in de oven.
Snijd de 2 koolsoorten in hele fijne reepjes. Pel en snipper de ui. Schil en snijd de wortel in dunnen reepjes. Pluk en hak de peterselie fijn. Meng de mayonaise, azijn, mosterd en mosterdpoeder door elkaar. Meng er voor de coleslaw de koolsoorten, wortel, ui en peterselie door en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
Haal het vlees uit de braadslee en schenk de saus door een zeef. Trek het vlees met vorken uit elkaar.
Serveren
Schep het vlees op een Surinaams puntje en schenk er een beetje saus over.
Meld je aan en praat mee