Poke

0
Makkelijk

Bereidingswijze

10 minuten totale tijd

Snijd de zalmfilet in kleine blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Pel de rode ui en snijd hem in ringen. Snijd de gember schoon en rasp hem fijn. Meng de zalm, lente-uitjes, sesamzaad, sesamolie,soja saus, sambal en limoensap. Breng op smaak met zout. Verdeel de slasoorten over 4 mooie glazen, schep het zalmmengsel erop en garneer met rode uiringen en peterselie.

Dit recept komt uit de aflevering over Honolulu van het programma The Taste of Life Travel.

Ingredienten

4
Personen

Poke

  • 400 g zalmfilet
  • 4 lente-uitjes
  • 1 rode ui
  • 1 cm gember
  • 1 el geroosterd sesamzaad
  • 1 el sesamolie
  • 1 el Japanse sojasaus
  • 1 tl sambal
  • 1 sap van 1 limoen
  • zout
  • rucolasla
  • frisée
  • bladpeterselie
Geef je waardering
0