

Bereidingswijze
10 minuten totale tijd
Snijd de zalmfilet in kleine blokjes. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Pel de rode ui en snijd hem in ringen. Snijd de gember schoon en rasp hem fijn. Meng de zalm, lente-uitjes, sesamzaad, sesamolie,soja saus, sambal en limoensap. Breng op smaak met zout. Verdeel de slasoorten over 4 mooie glazen, schep het zalmmengsel erop en garneer met rode uiringen en peterselie.
Dit recept komt uit de aflevering over Honolulu van het programma The Taste of Life Travel.
Ingredienten
4
Personen
Poke
- 400 g zalmfilet
- 4 lente-uitjes
- 1 rode ui
- 1 cm gember
- 1 el geroosterd sesamzaad
- 1 el sesamolie
- 1 el Japanse sojasaus
- 1 tl sambal
- 1 sap van 1 limoen
- zout
- rucolasla
- frisée
- bladpeterselie

Laat hier je reactie achter