- Ontdooi de garnalen.
- Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Gestoofde komkommer
- Halveer de komkommer in de lengte en verwijder de zaadlijsten met een theelepel. Snijd de komkommer in plakken.
- Schil en snijd de koolrabi in repen. Snijd de shiitakes in plakken.
- Maak de radijsjes schoon en halveer ze.
- Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika’s in blokjes.
- Verhit olie in een pan.
- Pel en snipper de ui. Pel en snijd de knoflook fijn.
- Fruit de ui en knoflook circa 3 minuten.
- Voeg de shiitakes en de paprika toe en bak circa 2 minuten mee op hoog vuur.
- Voeg de komkommer, koolrabi en radijs toe. Stoof, met deksel op de pan, circa 10 minuten op laag vuur.
- Snijd de koriander fijn. Roer de koriander er voor het serveren door en breng eventueel op smaak met zout en peper.
Garnalen
- Halveer de peper in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in halve ringen.
- Verhit een scheut olie in een wok en roerbak de rode peper en de garnalen tot de garnalen roze kleuren.
- Halveer de limoen en knijp er het sap uit boven de wok. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
0 reacties