Pasta Olanda

5
Makkelijk

Bereidingswijze

20 minuten totale tijd

Pasta

  • Kook de pasta gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Gegrilde groene asperges

  • Verwijder de houtachtige uiteindes van de asperges. Bestrijk de asperges met een beetje olijfolie en bestrooi met een beetje zout en versgemalen peper.
  • Verwarm een grillpan en gril de asperges om en om circa 8 minuten.

Pasta Olanda

  • Pel en snipper de ui. Pel en hak de knoflook fijn.
  • Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en de knoflook circa 2 minuten.
  • Snijd de champignons in vieren. Voeg de champignons toe en bak circa 4 minuten mee.
  • Verwarm een pan en rooster de walnoten circa 4 minuten.
  • Halveer de cherrytomaten.
  • Snijd de andijvie in repen.
  • Voeg de cherrytomaten, andijvie en de pesto toe en bak circa 2 minuten mee.
  • Roer de pasta, walnoten en de kaas erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.

Serveren
Verdeel de pasta Olanda over borden en verdeel de asperges erover.

Ingredienten

4
Personen

Pasta Olanda

  • 300 g vlinderpasta
  • 350 g groene asperges
  • olijfolie om in te bakken
  • 1 rode ui
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g kastanjechampignons
  • 65 g walnoten
  • 250 g cherrytomaten
  • 1 krop andijvie
  • 2 el rode pesto
  • 75 g geraspte oude kaas
Geef je waardering
5